even voorstellen

 

 

 

Mijn naam is Dick Pol,

Ik ben mijn tandtechnische carrière begonnen in 1980, als 16 jarige jongeling. Ik heb alle facetten van het vak leren kennen en ben opgeklommen tot chef van de prothese afdeling bij een groot laboratorium en weet dus waar ik over praat.

Sinds januari 2012 heb ik een eigen laboratorium, waarin ik mijn kennis en ruime ervaring inzet om voor eigen rekening mensen uit de wijde omgeving te helpen bij problemen die zij hebben met hun prothese.

In Juli 2014 heb ik mijn activiteiten verhuist naar een nieuw, vIMG_7115 uitsnede webolledig ingericht laboratorium in het Medisch Centrum te Wekerom. Deze ruimte biedt mij de mogelijkheid om mijn werkzaamheden op het gebied van de vervaardiging van de gebitsprothese nog beter en profesioneler uit te voeren en uit te breiden.

In december 2014 heb ik versterking gekregen van mijn zoon, die na zijn opleiding tot tandtechnicus, zich net als ik volledig richt op de volledige gebitsprothese.

Op Woensdag ben ik werkzaam als KPT’er             (Klinisch Prothese Technicus) bij Tandartspraktijk Kapper in Arnhem. In samenwerking met het team van  tandartsen en assisterenden, behandel ik patiënten uit de wijde omgeving. Ook het plaatsen van implantaten waarop later een klikgebit wordt geplaatst behoort daar tot de mogelijkheden. Tandartspraktijk Kapper biedt alle vormen van tandheelkundige behandeling en heeft nog ruimte voor nieuwe patiënten.

 

IVT gediplomeerd Tandtechnicus         

Klinisch Prothese Technicus

 

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister tandtechniek onder nummer 120017