Edeseweg 63 A - 6733 AC Wekerom
06 - 302 16 067
info@dickpoltandtechniek.nl

even voorstellen

Dick Pol

Gediplomeerd tandtechnicus

geregistreerd Klinisch Prothese Technicus

Ik ben mijn tandtechnische carrière begonnen in 1980, als 16 jarige jongeling. Ik heb alle facetten van het vak leren kennen en ben opgeklommen tot chef van de prothese afdeling bij een groot laboratorium en weet dus waar ik over praat.

Sinds januari 2012 heb ik een eigen laboratorium, waarin ik mijn kennis en ruime ervaring inzet om mensen uit de wijde omgeving te helpen bij problemen die zij hebben met hun prothese, of het aanmeten en vervaardigen van een nieuwe prothese.

In december 2014 heb ik versterking gekregen van mijn zoon, die na zijn opleiding tot tandtechnicus, zich net als ik volledig richt op de volledige gebitsprothese. Tevens is hij begonnen aan de opleiding tot Klinisch Prothese Technicus.

Wilbert Pol

gediplomeerd Tandtechnicus

In januari 2019 heb ik mijn activiteiten verhuist naar een nieuw, volledig ingericht laboratorium aan de Edeweg 63 A te wekerom. Deze ruimte biedt mij de mogelijkheid om mijn werkzaamheden op het gebied van de vervaardiging van de gebitsprothese nog beter en profesioneler uit te voeren en uit te breiden.

Op Woensdag ben ik werkzaam als KPT’er  (Klinisch Prothese Technicus) bij Tandartspraktijk Kapper in Arnhem. In samenwerking met het team van  tandartsen en assisterenden, behandel ik patiënten uit de wijde omgeving. Ook het plaatsen van implantaten waarop later een klikgebit wordt geplaatst behoort daar tot de mogelijkheden. Tandartspraktijk Kapper biedt alle vormen van tandheelkundige behandeling en heeft nog ruimte voor nieuwe patiënten. Voor patiënten uit de omgeving van Wekerom werk ik samen met Tandartsenpraktijk Harskamp

IVT gediplomeerd Tandtechnicus

Klinisch Prothese Technicus

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister tandtechniek onder nummer 120017

watsapp
verzenden