Edeseweg 63 A - 6733 AC Wekerom
06 - 302 16 067
info@dickpoltandtechniek.nl

wat maak ik

ALLEEN UITNEEMBARE VOORZIENINGEN

Dit betekent dat ik alleen gebitsprothesen maak en repareer, dus géén kronen, bruggen of orthodontische voorzieningen.

REPARATIES EN RELINING (relining betekent, prothese passend maken)

Is uw gebitsprothese gebroken, zijn er tanden en/of kiezen kapot of zit uw gebitsprothese te los? Dan kunt u mij bellen om uw probleem op te lossen.

Voor reparaties hanteer ik een 1 uurs reparatieservice

 (dit geldt niet voor prothese passend maken).    

In de meeste gevallen kan ik u met eenvoudige problemen binnen de gestelde termijn al helpen. Vaak is het nemen van afdrukken niet noodzakelijk en bent u met een uurtje van uw probleem af.

Voor het passend maken van een gebitsprothese is het wel noodzakelijk om een afdruk te nemen. Dit kost meer tijd. Ik spreek met u een tijdstip af om uw prothese af te drukken en een tijdstip wanneer uw prothese klaar is.

Ga nooit zelf  “repareren” met secondenlijm. Deze lijmstoffen brengen onherstelbare schade toe aan de kunststof, waardoor het correct herstellen van een breuk of een scheur vaak niet meer mogelijk is. 

NIEUWE GEBITSPROTHESE

Bent u toe aan een nieuwe prothese? Ook dat kan ik voor u verzorgen. Dit doe ik in opdracht van de tandartsen waar ik mee samenwerk.

Als geregistreerd Klinisch Prothese Technicus, mag ik voor u ook een nieuwe prothese maken, als dit in opdracht van een tandarts wordt gedaan. De tandarts verzorgd ook de declaratie naar uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie kunt u mij bellen op mijn mobiele nummer: 06 – 302 16 067 of een e-mail naar: info@dickpoltandtechniek.nl of maak gebruik van het contactformulier.

watsapp
verzenden